maandag 19 januari 2015

Stay strong


Mam

Wat ben je sterk, zoveel respect! 
We dachten dat je van de rotziekte af was. Paar maanden herstellen van de operatie. En dan weer genieten van het leven. Maar nee, je kreeg pijn, de artsen dachten dat het ischias was. Maar het bleek uitzaaiing  in de rug te zijn, die je zenuwen beklemmen. Je hebt donderdag bestraling gehad. En je hebt er best wat pijn van. Stomme rotziekte, om het maar even netjes te zeggen. 
Je gaat weer een zware weg in, van chemo naar chemo. 
Elke dag vraag ik me af, waarom jij? 
Altijd hielp je iedereen om je heen, altijd stond je voor iedereen klaar. 
Je hebt al genoeg meegemaakt, en toch ben je altijd zo sterk. Je genoot van het leven met je lieve man. Verre reizen, sauna dagjes, lekker eten. En ineens BAM! Afgelopen. 
Waarom? Zo oneerlijk! 
We helpen je waar het kan. Maar we kunnen zo weinig doen. We staan er bij en kijken hoe je lijdt. 
Je bent zo sterk, en zo positief! Daar put ik mijn kracht uit. En je bent een voorbeeld voor mij. 
We gaan ervoor met z'n allen! We slepen je door deze volgende zware kuur heen. We zijn er allemaal voor je! Vergeet dat nooit. 
De kracht die je hebt is zo groot. 
Je bent een engel op deze aarde en zal dat ook altijd blijven. 
Lieve mam, kick dat cancer some ass!! 


2 opmerkingen:

Unknown zei

heel triest allemaal, heeft ze eindelijk het geluk gevonden, gebeurt er dit, dat heeft ze echt niet verdiend!!!!!! voor jullie is het allemaal ook een hele belasting, waarvoor je heel veel kracht nodig hebt, en dat hebben jullie, RESPECT!!!! jullie zijn er voor haar, ze hoeft het gelukkig niet allemaal alleen te doorstaan, alleen dat geeft al heel veel kracht om te blijven vechten, zonder jullie had ze het ook niet gekund. blijf hopen en geloven op een goede afloop, en vooral, samen sta je sterk!!!!!!

Marja Nolting zei

Heel veel sterkte ook voor jou en je kinderen in deze periode. Het is allemaal diep triest.